POGODA

Reklama

Polityka prywatno軼i i polityka cookies

Korzystanie z portalu internetowego www.iswinoujscie.pl oznacza akceptacj poni窺zych warunk闚 Polityki Prywatno軼i i Polityki Cookies.

1

DEFINICJE

Portal - portal internetowy znajduj帷y si pod adresem www.iswinoujscie.pl.

Administrator - iswinoujscie.pl Anita Ryfczy雟ka z siedzib w 安inouj軼iu przy ul. Bohater闚 Wrze郾ia 4.

U篡tkownik - ka盥y podmiot przebywaj帷y na portalu i korzystaj帷y z niego.

Polityka - Polityka Prywatno軼i i Polityka Cookies.

2

POSTANOWIENIA OG粌NE

  1. Niniejsza Polityka okre郵a zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez U篡tkownik闚, pliki Cookies, oraz inne technologie pojawiaj帷e si na portalu.
  2. W razie jakichkolwiek w徠pliwo軼i w zakresie postanowie niniejszej Polityki prosz kontaktowa si z Administratorem poprzez adres e-mail kontakt@iswinoujscie.pl.
  3. Wszelkie dane osobowe i adresowe podane przez U篡tkownika nie b璠 w jakikolwiek spos鏏 udost瘼niane ani odsprzedawane osobom trzecim.
  4. Administrator zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce, a ka盥ego U篡tkownika Portalu obowi您uje znajomo嗆 aktualnej tre軼i Polityki.

3

DANE OSOBOWE

  1. Administratorem danych osobowych U篡tkownika jest Administrator.
  2. U篡tkownik dobrowolnie podaje dane osobowe za pomoc formularzy znajduj帷ych si na Portalu, o kt鏎ych mowa poni瞠j, w celach na jakie wskazuj dane formularze.
  3. U篡tkownikowi przys逝guje, w ka盥ej chwili, prawo dost瘼u do tre軼i jego danych oraz mo磧iwo嗆 ich poprawiania, sprostowania lub 膨dania ograniczenia ich przetwarzania. Zgoda U篡tkownika mo瞠 by w ka盥ym czasie odwo豉na, co skutkowa b璠zie usuni璚iem danych osobowych z bazy Administratora. U篡tkownik ma prawo do przenoszenia jego danych osobowych i wniesienia skargi do Prezesa UODO.
  4. Wszelkie dane osobowe podane przez U篡tkownika nie b璠 w jakikolwiek spos鏏 udost瘼niane ani odsprzedawane osobom trzecim, 瘸dnym innym podmiotom, ani poza obszar Unii Europejskiej.
  5. Dane U篡tkownika b璠 przechowywane przez Administratora przez czas nieokre郵ony.
  6. Je郵i U篡tkownik nie poda swoich danych osobowych to nie b璠zie m鏬 skorzysta z materia堯w lub us逝g oferowanych przez Administratora w ramach formularzy znajduj帷ych si na Portalu.
  7. Na Portalu mog pojawia si linki odsy豉j帷e do innych stron internetowych. B璠 one otwiera si w nowym oknie przegl康arki lub w tym samym oknie. Administrator nie odpowiada za tre軼i przekazywane przez te strony. U篡tkownik zobowi您any jest do zapoznania si z Polityk lub regulaminem tych stron.
  8. U篡tkownik podaje dane dobrowolnie.
  9. Dane osobowe U篡tkownika s przechowywane i chronione z nale篡t staranno軼i, zgodnie z wdro穎nymi procedurami wewn皻rznymi Administratora.
  10. Administrator Danych Osobowych niniejszym informuje, 瞠 nie powo豉 Inspektora Ochrony Danych Osobowych (dawniej ABI) i wykonuje samodzielnie obowi您ki wynikaj帷e z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016, poz. 922, dalej jako "UODO").
  11. Podane przez U篡tkownika dane osobowe b璠 wykorzystywane w celu i w zakresie wynikaj帷ym z udzielonych zg鏚.
  12. Podstaw prawn przetwarzania danych osobowych podanych przez U篡tkownika stanowi:
    1. udzielona przez U篡tkownika zgoda,
    2. wype軟ienie prawnie usprawiedliwionych cel闚 realizowanych przez Administratora albo odbiorc闚 danych, kt鏎ymi s w szczeg鏊no軼i marketing bezpo鈔edni w豉snych produkt闚 i us逝g.

4

FORMULARZE

  1. Administrator stosuje dwa rodzaje formularzy w ramach Portalu:
    1. Formularz umo磧iwiaj帷y pozostawienie komentarzy. Podanie pseudonimu jest obowi您kowe. Wszelkie dane podajesz dobrowolnie i 鈍iadomie podejmujesz decyzj o ich ujawnieniu dla pozosta造ch U篡tkownik闚 Portalu. Dane te mog zawiera dowoln informacj pozwalaj帷 na okre郵enie Twojej osoby. Pami皻aj, 瞠 ka盥a informacja, kt鏎 ujawnisz innym u篡tkownikom mo瞠 by przekazana dalej, dlatego powiniene zachowa w tej kwestii szczeg鏊n rozwag.
    2. Formularz umo磧iwiaj帷y zamieszczanie og這sze o r騜nej tematyce. Podanie danych kontaktowych jest obowi您kowe. Wszelkie dane podajesz dobrowolnie i 鈍iadomie podejmujesz decyzj o ich ujawnieniu dla pozosta造ch U篡tkownik闚 Portalu. Informacje te mog obejmowa Twoje imi i nazwisko, adres email, Twoj lokalizacj i numer telefonu kontaktowego. Pami皻aj, 瞠 ka盥a informacja, kt鏎 ujawnisz innym u篡tkownikom mo瞠 by przekazana dalej, dlatego powiniene zachowa w tej kwestii szczeg鏊n rozwag.

5

KOMENTARZE

Administrator nie ponosi odpowiedzialno軼i za tre嗆 komentarzy zamieszczanych przez U篡tkownik闚 Portalu. Administrator zastrzega sobie prawo do niezamieszczania komentarzy niezgodnych z regulaminem, o charakterze spamu, obra幢iwych, zawieraj帷ych wulgarne lub obra幢iwe zwroty, tre軼i niezgodne z prawem lub zawieraj帷e jakiekolwiek linki do innych stron.

6

OGΜSZENIA

Administrator nie ponosi odpowiedzialno軼i za tre嗆 og這sze zamieszczanych przez U篡tkownik闚 Portalu. Administrator zastrzega sobie prawo do niezamieszczania og這sze niezgodnych z regulaminem.

7

TECHNOLOGIE

  1. Administrator stosuje nast瘼uj帷e technologie obserwuj帷e dzia豉nia podejmowane przez U篡tkownika w ramach Portalu:
    1. Wbudowany kod Google Analytics - w celu analizy statystyk Portalu. Google Analytics korzysta z w豉snych plik闚 cookies do analizowania dzia豉 i zachowa U篡tkownik闚 Portalu. Pliki te s逝膨 do przechowywania informacji, np. z jakiej strony U篡tkownik trafi na bie膨c stron internetow. Pomagaj udoskonala Portal.
  2. W celu korzystania z Portalu niezb璠ne jest posiadanie:
    1. Urz康zenia z dost瘼em do sieci Internet
    2. Aktywnej skrzynki elektronicznej odbieraj帷ej wiadomo軼i e-mail
    3. Przegl康arki internetowej umo磧iwiaj帷ej wy鈍ietlanie stron www.

8

WYㄐCZENIE ODPOWIEDZIALNO列I

  1. Administrator nie ponosi odpowiedzialno軼i za wykorzystanie tre軼i zawartych na Portalu lub dzia豉nia czy zaniechania podejmowane na ich podstawie.
  2. Wszystkie tre軼i umieszczone na Portalu stanowi przedmiot praw autorskich Administratora, z wy陰czeniem tre軼i w kt鏎ych wyra幡ie oznaczono innego w豉軼iciela tych praw. Administrator nie wyra瘸 zgody na kopiowanie tre軼i zamieszczonych na Portalu w ca這軼i lub cz窷ci bez jego wyra幡ej, uprzedniej zgody.

9

POLITYKA PLIK紟 COOKIES

  1. Portal mo瞠 zbiera informacje w spos鏏 automatyczny.
  2. Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowi dane informatyczne, w szczeg鏊no軼i pliki tekstowe, kt鏎e przechowywane s w urz康zeniu ko鎍owym U篡tkownika Portalu i przeznaczone s do korzystania ze stron internetowych Portalu. Cookies zazwyczaj zawieraj nazw strony internetowej, z kt鏎ej pochodz, czas przechowywania ich na urz康zeniu ko鎍owym oraz unikalny numer.
  3. Pliki cookies wykorzystywane s w celu:
    1. dostosowania zawarto軼i stron internetowych Portalu do preferencji U篡tkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczeg鏊no軼i pliki te pozwalaj rozpozna urz康zenie U篡tkownika Portalu i odpowiednio wy鈍ietli stron internetow, dostosowan do jego indywidualnych potrzeb;
    2. tworzenia statystyk, kt鏎e pomagaj zrozumie, w jaki spos鏏 U篡tkownicy Portalu korzystaj ze stron internetowych, co umo磧iwia ulepszanie ich struktury i zawarto軼i;
  4. W ramach Portalu stosowane s dwa zasadnicze rodzaje plik闚 cookies: "sesyjne" (session cookies) oraz "sta貫" (persistent cookies). Cookies "sesyjne" s plikami tymczasowymi, kt鏎e przechowywane s w urz康zeniu ko鎍owym U篡tkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wy陰czenia oprogramowania (przegl康arki internetowej). "Sta貫" pliki cookies przechowywane s w urz康zeniu ko鎍owym U篡tkownika przez czas okre郵ony w parametrach plik闚 cookies lub do czasu ich usuni璚ia przez U篡tkownika.
  5. W ramach Portalu stosowane s nast瘼uj帷e rodzaje plik闚 cookies:
    1. "niezb璠ne" pliki cookies, umo磧iwiaj帷e korzystanie z us逝g dost瘼nych w ramach Portalu, np. uwierzytelniaj帷e pliki cookies wykorzystywane do us逝g wymagaj帷ych uwierzytelniania w ramach Portalu;
    2. pliki cookies s逝膨ce do zapewnienia bezpiecze雟twa, np. wykorzystywane do wykrywania nadu篡 w zakresie uwierzytelniania w ramach Portalu;
    3. "wydajno軼iowe" pliki cookies, umo磧iwiaj帷e zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Portalu;
    4. "funkcjonalne" pliki cookies, umo磧iwiaj帷e "zapami皻anie" wybranych przez U篡tkownika ustawie i personalizacj interfejsu U篡tkownika, np. w zakresie wybranego j瞛yka lub regionu, z kt鏎ego pochodzi U篡tkownik, rozmiaru czcionki, wygl康u strony internetowej itp.;
    5. "reklamowe" pliki cookies, umo磧iwiaj帷e dostarczanie U篡tkownikom tre軼i reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowa.
  6. W wielu przypadkach oprogramowanie s逝膨ce do przegl康ania stron internetowych (przegl康arka internetowa) domy郵nie dopuszcza przechowywanie plik闚 cookies w urz康zeniu ko鎍owym U篡tkownika. U篡tkownicy Portalu mog dokona w ka盥ym czasie zmiany ustawie dotycz帷ych plik闚 cookies. Ustawienia te mog zosta zmienione w szczeg鏊no軼i w taki spos鏏, aby blokowa automatyczn obs逝g plik闚 cookies w ustawieniach przegl康arki internetowej b康 informowa o ich ka盥orazowym zamieszczeniu w urz康zeniu U篡tkownika Portalu. Szczeg馧owe informacje o mo磧iwo軼i i sposobach obs逝gi plik闚 cookies dost瘼ne s w ustawieniach oprogramowania (przegl康arki internetowej).
  7. Administrator Portalu informuje, 瞠 ograniczenia stosowania plik闚 cookies mog wp造n望 na niekt鏎e funkcjonalno軼i dost瘼ne na stronach internetowych Portalu.
  8. Wi璚ej informacji na temat plik闚 cookies dost瘼nych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl.

Powy窺ze fragmenty polityki Cookies chronione s prawami autorskimi, kt鏎e przys逝guj IAB Polska i zosta造 zaczerpni皻e ze strony www.wszystkoociasteczkach.pl.

■ Wiesz o czym o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wy郵ij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czym o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wy郵ij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czym o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wy郵ij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czym o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wy郵ij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czym o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wy郵ij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czym o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wy郵ij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czym o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wy郵ij mms na numer 602 657 344
■ W dniu 1 sierpnia 2024 r, o godzinie 17.00, w mie軼ie, w ramach treningu uruchamiania syren alarmowych i ich pracy, rozlegnie si d德i瘯 syren alarmowych. Podobnie b璠zie w innych polskich miastach. Sygna ci庵造 trwa b璠zie minut. Syreny w陰czone zostan r闚nie na statkach cumuj帷ych w 鈍inoujskim porcie oraz promach 疾glugi 安inoujskiej. Trening system闚 alarmowych b璠zie jednocze郾ie upami皻nieniem 80. rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego i form uczczenia Powsta鎍闚 oraz wszystkich zamordowanych w czasie Powstania przez hitlerowskich okupant闚. ■ Wtorek: Z inicjatywy prezydent Joanny Agatowskiej od godz. 14.30 w sali hotelu Interferie rozpocz窸y si obrady V nadzwyczajnej sesji Rady Miasta. Sesja po鈍i璚ona jest wypracowaniu stanowiska w sprawie budowy portu kontenerowego w 安inouj軼iu ■ Politycy! Nie zabijajcie polskich medi闚! Polskie media s wa積 cz窷ci 篡cia ka盥ego z nas – wszystkich 篡j帷ych, mieszkaj帷ych i pracuj帷ych w Polsce. S cz窷ci naszego dziedzictwa kulturowego i systemu demokratycznego. I jako takie musz przetrwa. W ca貫j swojej, tak瞠 niedawnej historii, sta造 na stra篡 wolno軼i, demokracji, obywatelskiego prawa do debaty publicznej, prawdy i odpowiedzialno軼i za s這wo. W interesie Polski jest, by to si nie zmieni這 ■ Agresja w bia造 dzie: M這dy m篹czyznapobity przy MDK ■ Votum zaufania dla prezydent Joanny Agatowskiej ! Z nadziej na pozytywne zmiany w mie軼ie Rada Miasta jednog這郾ie zaaprobowa豉 plany przedstawione przez obecn w豉dz miasta ■ 9 lipca odb璠zie si nadzwyczajna sesja rady Miasta po鈍i璚ona specjalnie planom budowy terminala kontenerowego po odwo豉niu od decyzji o lokalizacji terminalu kontenerowego ■ Zwrot w sprawie budowy terminala kontenerowego w 安inouj軼iu. Prezydentka Miasta Joanna Agatowska odwo豉豉 si od decyzji Wojewody stwierdzaj帷ej lokalizacj tej bazy w 安inouj軼iu ■ Decyzja Stra篡 Granicznej uniemo磧iwia w rozpoczynaj帷ym si sezonie dojazd Komunikacj Autobusow do pla篡 na Warszowie ■ Rada Nadzorcza Szpitala Miejskiego im. Jana Gardu造 w 安inouj軼iu powierzy豉 funkcj prezesa Iwonie Andrzejczyk-Szawerdo. W 鈔od (26.06.) podpisano kontrakt ■ Jak uda這 nam si dowiedzie, funkcjonariusze CBA zatrzymali jednego z urz璠nik闚 dzia逝 inwestycji, a tak瞠 przeszukali jego mieszkanie, zabezpieczaj帷 materia造 dowodowe. Wczoraj z urz璠u wyniesiono dwa worki wype軟ione dokumentami. Wed逝g wst瘼nych informacji, sprawa dotyczy dzia豉 zwi您anych z inwestycjami miejskimi, kt鏎e mia造 miejsce za kadencji poprzedniego prezydenta 安inouj軼ia, Janusza 痂urkiewicza, oraz jego zast瘼czyni, Barbary Michalskiej ■ W 鈔od, 19 czerwca Zak豉d Wodoci庵闚 i Kanalizacji planuje wymian hydrantu. W zwi您ku z tym przy ulicy Krzywoustego (dot. Krzywoustego 2a), Wyszy雟kiego (dot. Wyszy雟kiego 10), Monte Cassino (dot. Monte Cassino 18, 18a) nast徙i przerwa w dostawie wody. Przewidywany czas przerwy - godz. 9 - 11.■ Zarz康 Sp馧dzielni S這wianin uprzejmie informuje, 瞠 w dniach 24.06.2024 r. - 28.06.2024 r. w 安inouj軼iu, Wolinie i Mi璠zyzdrojach odb璠zie si Walne Zgromadzenie Sp馧dzielni Mieszkaniowej Lokatorsko - W豉sno軼iowej "S這wianin". Wszystkie materia造 sprawozdawcze oraz projekty uchwa Walnego Zgromadzenia, sprawozdanie finansowe Sp馧dzielni za rok 2023, protoko造 z walnego zgromadzenia oraz informacja o stopniu realizacji uchwa i wniosk闚 z zebra s wy這穎ne do wgl康u Cz這nk闚 Sp馧dzielni w sekretariacie Sp馧dzielni na I pi皻rze przy ulicy Niedzia趾owskiego 9 oraz biurach Administracji w Wolinie i Mi璠zyzdrojach ■ We wtorek, 18 czerwca nast徙i zmiana organizacji ruchu na ulicy Wybrze瞠 W豉dys豉wa IV - na odcinku od skrzy穎wania z ulic Rybaki do skrzy穎wania z ulic Marynarzy. Tego dnia ulica b璠zie nieprzejezdna. Mo磧iwy b璠zie objazd wskazanego odcinka s御iednimi ulicami. Dojazd do posesji zostanie zapewniony. Zmiany organizacji ruchu zwi您ane s z odtworzeniem nawierzchni jezdni po pracach PEC, kt鏎y usuwa skutki uszkodzenia magistrali sieci ciep這wniczej w tym miejscu. Prosimy kierowc闚 o rozwa積 jazd oraz przestrzeganie oznakowania pionowego i poziomego. Za utrudnienia przepraszamy ■ 13 czerwca 2024 roku, Wojew鏚zki S康 Administracyjny w Szczecinie rozpatrzy skarg na uchwa喚 Rady Miasta 安inouj軼ie z dnia 25 maja 2023 roku, dotycz帷 uchwalenia miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego dla rejonu ulicy Wojska Polskiego i osiedla Posejdon. Skarg wnosi豉 Dorota Osewska, reprezentowana przez swojego m篹a, pe軟omocnika Zbigniewa Osewskiego. S康, po dok豉dnym rozpatrzeniu sprawy, jednoznacznie stwierdzi niewa積o嗆 uchwa造 z powodu ra膨cego naruszenia prawa przy jej uchwalaniu, w szczeg鏊no軼i wskutek nieuzasadnionej dwukrotnej reasumpcji g這sowania nad tym planem. Co istotne, s康 nie zaj掖 si innymi zarzutami skar膨cej dotycz帷ymi nieprawid這wo軼i w procesie tworzenia planu ■ 6 czerwca 2024 roku do Urz璠u Miasta 安inouj軼ie wp造n窸a oferta Fundacji Wiatr w 畝gle na realizacj zadania publicznego pod nazw: szkolenie pod tytu貫m „Odkrywanie autyzmu” Termin realizacji zadania: od 28.06.2024 r. do 5.07.2024 r. Oferta znajduje si do wgl康u w Wydziale Zdrowia i Polityki Spo貫cznej. W terminie 7 dni od dnia zamieszczenia oferty w Biuletynie Informacji Publicznej, i na stronie internetowej Miasta 安inouj軼ie, ka盥y mo瞠 zg這si uwagi dotycz帷e oferty. Ewentualne uwagi mo積a zg豉sza do dnia 14 czerwca 2024 roku w Wydziale Zdrowia i Polityki Spo貫cznej Urz璠u Miasta 安inouj軼ie, ul. Wojska Polskiego 1/2, w godzinach od 7.00 do 15.00. ■ Mamy przyjemno嗆 zaprosi na koncert w ramach XX Mi璠zynarodowego Festiwalu Muzycznego Sacrum Non Profanum, kt鏎y odb璠zie si w 安inouj軼iu. 22 czerwca o godz. 19.00 ze sceny wybrzmi najwi瘯sze przeboje muzyki filmowej. Bilety w cenie 40 z這tych do nabycia w kasach MDK oraz przez internet. Wi璚ej w za陰cznikach ■ Zapraszamy na Otwarty Dzie w Schronisku dla Bezdomnych Zwierz徠 w 安inouj軼iu! 08.06 (sobota) 14:00 - 17:00 Przygotowali鄉y dla Was wiele atrakcji: 2 Dmucha鎍e, Strefa Animacyjna, Zwiedzanie Schroniska, Strzelanie z ㄆku, Popcorn. Przyjd嬈ie z ca陰 rodzin, sp璠嬈ie mi這 czas i poznajcie naszych podopiecznych! To doskona豉 okazja, by dowiedzie si wi璚ej o naszej dzia豉lno軼i oraz jak mo瞠cie pom鏂 bezdomnym zwierz皻om. Do zobaczenia! ■ Jeden z prom闚 Karsib鏎 pojawi si w czerwcu na przeprawie Warsz闚. Powodem jest awaria ch這dzenia na promie Bielik i konieczno嗆 jego remontu. Zmiany planowane s w dniach 03-10 czerwca. W zwi您ku z awari systemu ch這dzenia na promie Bielik I i pilnej konieczno軼i jego remontu, na przeprawie miejskiej przez tydzie b璠 w eksploatacji promy: Bielik III i Karsib鏎 I. Promy Bielik II (w trakcie planowanego remontu p璠nik闚) i Bielik IV (w trakcie planowanego remontu silnika g堯wnego) wy陰czone s z eksploatacji do ko鎍a czerwca. ■ Terminal kontenerowy do poprawki. Naruszono lub zignorowano szereg przepis闚. Podczas podejmowania decyzji o lokalizacji terminala kontenerowego w 安inouj軼iu naruszono lub pomini皻o szereg przepis闚. Ca趾owicie zignorowano kwesti m.in. interesu mieszka鎍闚, uci捫liwo軼i, kt鏎e odczuje lokalna spo貫czno嗆, ale tak瞠 bezpiecze雟twa pa雟twa w sytuacji, gdy inwestycja powstaje w s御iedztwie terminala LNG. 安inoujski samorz康 chce naprawi te b喚dy i odwo豉 si od wspomnianej decyzji Adama Rudawskiego, wojewody zachodniopomorskiego. Dzia豉nia podj皻o w szeroko poj皻ym interesie spo貫cznym, w nadziei, 瞠 g這s samorz康u w ko鎍u zostanie wys逝chany i uwzgl璠niony. Nie by這 konsultacji, referendum, rzetelnych opracowa… ■ Druga edycja "Rozta鎍zonych wysp" pod patronatem honorowym Prezydenta Miasta 安inouj軼ie zn闚 przynios豉 niezapomniane chwile. Ponad 200 tancerzy z r騜nych region闚 zaprezentowa這 swoje umiej皻no軼i, w tym zespo造 z Dance Studio Paa Szczecin, Good Dance Academy Dobra, Strefy Ruchu Dagmara B豉szczak Nowogard oraz lokalne kluby Atu i 8 Flotylli Obrony Wybrze瘸. Dla wielu m這dych tancerzy by豉 to pierwsza okazja do wyst瘼u przed publiczno軼i, co wzbudza這 wyj徠kowe emocje w鈔鏚 ich rodzic闚. Najlepsze zespo造, kt鏎e zdoby造 nagrody Grand Prix, to Dance Studio Paa, Good Dance Academy oraz Studio Ta鎍a "Etiuda". Sponsorem nagr鏚 by豉 Sp馧dzielnia Mieszkaniowa Lokatorsko-W豉sno軼iowa „S這wianin” w 安inouj軼iu. Organizacja tego wydarzenia by豉 mo磧iwa dzi瘯i zaanga穎waniu wielu os鏏. Serdecznie dzi瘯ujemy trenerom Agacie Midzie, Marcie Zienkiewicz oraz rodzicom tancerzy za ich wsparcie. Specjalne podzi瘯owania sk豉damy Pani Prezydent Joannie Agatowskiej za jej obecno嗆 i wsparcie ■ Nowi zast瘼cy: Joanna Agatowska b璠zie mia豉 dw鏂h zast瘼c闚. Zast瘼c do spraw spo貫cznych b璠zie pan Roman Kucierski, zast瘼c do spraw inwestycyjnych b璠zie pan Arkadiusz Mazepa. Natomiast sekretarzem miasta zostanie pan Pawe Juras ■ Ryszard Teterycz Przewodnicz帷ym Rady Miasta 安inouj軼ia ! Nowy przewodnicz帷y by jedynym zg這szonym kandydatem. Popar這 go 19 radnych. 2 by這 przeciw ■ 21 nowych radnych Rady Miasta 安inouj軼ie odebra這 za鈍iadczenia o wyborze oraz uroczy軼ie z這篡這 郵ubowanie. W鈔鏚 nich jest wielu spo貫cznik闚. Na tej samej sesji nowa prezydent 安inouj軼ia Joanna Agatowska z這篡豉 郵ubowanie i formalnie obj窸a urz康. ■ Na poniedzia貫k 6 maja 2024r. Komisarz Wyborczy w Szczecinie zwo豉 I sesj Rady Miasta 安inouj軼ie IX kadencji. Obrady odb璠 si w sali numer 315 Miejskiego Domu Kultury przy ulicy Wojska Polskiego 1/5. Pocz徠ek o godzinie 10.00. Porz康ek obrad 1. Otwarcie inauguracyjnej sesji rady. 2. Wr璚zenie za鈍iadcze o wyborze na radnego. 3. Z這瞠nie 郵ubowania przez radnych. 4. Stwierdzenie kworum i przyj璚ie porz康ku obrad. 5. Wyb鏎 przewodnicz帷ego rady. 6. Wr璚zenie za鈍iadczenia o wyborze na Prezydenta Miasta 安inouj軼ie. 7. Z這瞠nie 郵ubowania przez prezydenta. 8. Zako鎍zenie obrad ■ Joanna Agatowska Prezydentem 安inouj軼ia w I turze! To historyczne zwyci瘰two! Oczywi軼ie musi by potwierdzone oficjalnymi danymi z PKW ale na podstawie protoko堯w z 27 komisji wyborczych w 安inouj軼iu Joanna Agatowska w mistrzowskim stylu pokona豉 trzech swoich konkurent闚 i w I turze zosta豉 prezydentem 安inouj軼ia! ■ Ostateczne rozliczenie tunelu nie zosta這 jeszcze dokonane. Nast徙i po wydaniu 安iadectwa Wykonania, co spodziewane jest ok. wrze郾ia br. Roszczenia obu stron w zwi您ku z prowadzonymi mediacjami s obj皻e tajemnic mediacji - t逝maczy Jaros豉w Jaz Rzecznik Prasowy Prezydenta Miasta 安inouj軼ie ■